Home » Helium crypto nieuws & statistieken 24 mei

Helium crypto nieuws & statistieken 24 mei

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 594 | 41513
Aantal hotspots 3 dagen geleden NL | wereld575 | 40478
Stijging NL | wereld+19 | +671
HNT Koers op moment van schrijven$14,50
HNT koers vorige update$15,76
Verschil-$1,26 | -7,99%

Helium Hotspots Coverage Map Nederland

Tussen de update van vrijdag en vandaag, zijn er 19 nieuwe Helium Hotspot miners bijgekomen in Nederland. Daarmee komt het totaal aantal miners op 594.

Helium HNT crypto nieuws koers update hotspot miners

Met 594 hotspots, blijft Nederland op de 7e plaats staan van landen met de meeste Helium Miners.

Helium HNT crypto nieuws koers update hotspot miners

Hotspot(s) van de dag

Vandaag zijn we op bezoek in Eindhoven (de gekste). Daar zien we een kleine 23 hotspots die redelijk verdeeld staan in en rondom de stad. Net als in Utrecht, zijn ook hier (nog) een hoop hotspots offline. Kijkende naar een aantal daarvan, zien we dat een handjevol zijn toegevoegd op 20 mei, maar sommigen staan al sinds 12 mei op status asserting hotspot. Doorgaans duurt het maar 24-48 uur voor een hotspot gesynchroniseerd is en klaar is om te minen, maar bij deze hotspots lijkt het langer te duren.

Helium HNT crypto nieuws koers update hotspot miners

Zijn één of meerdere van deze hotspots van jou, dan is het raadzaam deze troubleshooter raad te plegen, of een email te sturen naar Helium.

Qua afstand naar elkaar zijn de miners perfect geplaatst. De reward scale van iedere miner is 1.0 (100%) waardoor ze voor elkaar het maximum aantal HNT opleveren bij een challenge.

Virtual Coral Corgi

Van de hotspots die we online zijn, zien we dat de miner genaamd Virtual Coral Corgi zichzelf wel een schouderklopje mag geven. de afgelopen dagen heeft deze namelijk 173 HNT opgeleverd. Met een huidige koers van omgerekend €11,80 is dat een slordige €2000. Ofwel, zo’n 300 euro meer dan een minimumloon inkomen.

Helium HNT crypto nieuws koers update hotspot miners

Deze miner maakt onderdeel uit van een klein cluster van hotspots dat elkaars transacties dagelijks witnessed en daarvoor steeds tussen de 1 en 2 HNT voor ontvangt. Zoals te lezen in deze handleiding, is een klein cluster ideal voor de verdeling van HNT over alle witnesses.

Helium (HNT) koersverwachting update

Het afgelopen weekend was er geen saai moment te vinden in de cryptovaluta markt. Na de grootste neerwaartse beweging op 19 mei die veroorzaakt werd door Bitcoin, zagen we dat HNT bijna terug kwam tot het niveau van voor de crash. Echter werd een volledige retracement niet gerealiseerd, toen Bitcoin op de 21e opnieuw een duik naar beneden maakte die duurde tot het begin van de avond op de 23e.

Helium HNT crypto nieuws koers update hotspot miners

Opnieuw zagen we hoe HNT bijna de helft van zijn waarde verloor in nog geen 48 uur tijd. Gelukkig werd er geen nieuwe bodem gezet en veerde de koers gisterenavond weer op tot bijna $15,00 vanmorgen.

Momenteel bevindt HNT zich binnen twee trendlijnen die steeds dichter bij elkaar komen. Als het lukt om boven de toplijn uit te komen en daar te blijven, dan gaan we hopelijk nieuwe toppen zien. Het zal echter wel afhangen van wat Bitcoin doet.

Helium HNT crypto nieuws koers update hotspot miners

Zoals hierboven te zien, is bevindt Bitcoin zich nog steeds in een dalende lijn, met als klein lichtpuntje dat de $30,000 lijn gisteren niet nogmaals getest of gebroken is.

Meer Helium nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *