Home » M2 Pro Miner verslaat Helium Miner in bear market. Bestel vandaag – morgen verzonden

M2 Pro Miner verslaat Helium Miner in bear market. Bestel vandaag – morgen verzonden

m2 pro miner kopen matchx mxc miner nederland korting

De MatchX M2 Pro Miner heeft deze bear market zijn superioriteit al meerdere malen bewezen, maar ook de afgelopen dagen is het duidelijk geworden dat de M2 Pro miner van MatchX meer robuust is in zwaardere marktomstandigheden.

Helium (HNT) koers in vrije val

De koers van Helium (HNT) is de afgelopen dagen in een vrije val geraakt, mogelijk gerelateerd aan de plannen van Nova Labs (voormalig Helium inc.) om te wisselen van blockchain. Middels HIP (Helium Improvement Proposal) 70 is Nova Labs van plan om naar de Solana Blockchain over te stappen. Dit voorstel heeft onder de community veel vraagtekens gezet, aangezien de Solana blockchain niet de meest stabiele is en deze in het afgelopen jaar meerdere malen tijdelijk eruit lag en tevens dit het vertrouwen in het eigen netwerk ondermijnt.

MXC koers blijft stabiel

De koers van MXC is in tegenstelling tot HNT redelijk constant gebleven. Echter is een dalende koers van de MXC, positief voor M2 Pro eigenaren, aangezien de mining-rewards daardoor omhoog gaan. Een lagere tokenprijs betekent meer MXC per dag. Zo is de M2 Pro Miner bear market proof.

m2 pro miner kopen matchx mxc miner nederland korting

M2 Pro Miner bestellen in Nederland

Sinds kort is de M2 Pro Miner van MatchX ook in Nederland verkrijgbaar. Helium Nederland is een samenwerking met Miners Nederland aangegaan om jou de beste Miners aan te kunnen bieden tegen een eerlijke Hollandse prijs.

Bestel de M2 Pro miner vandaag nog bij Miners Nederland en deze wordt de volgende dag al verzonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *