Home » MatchX M2 Pro Multi Token Crypto Miner – hoe werkt deze + waard om te kopen?

MatchX M2 Pro Multi Token Crypto Miner – hoe werkt deze + waard om te kopen?

M2 Pro miner kopen nederland mxc dhx btc mining voordeel avonturier helium nederland

Helium Miners Nederland is een samenwerking aangegaan met Voordeel Avonturier & MatchX om jou met €50,00 korting en versnelde verzending ’s werelds populairste multi token crypto miner aan te kunnen bieden: De M2 Pro van MatchX.

Deze plug en play gateway heb je al binnen een week in huis en mined naast de standaardtoken MXC nu ook BTC en DHX en levert consistent tussen de $10-$14 per dag op in ruil voor het aanbieden van dekking voor het snelgroeiende MXC IoT netwerk.

M2 Pro miner kopen nederland MXC BTC DHX
De MatchX M2 Pro multi token miner

Wat kost de M2 Pro Multi Token Miner?

Aan deze Miner hangt echter wel een flink prijskaartje. Na de €50,00 korting kost deze nog €2500,99. Een snelle berekening laat zien dat de miner zichzelf na 232 dagen terugverdient.

Hoe werkt de MatchX M2 Pro?

Aangezien er een hoop is dat je moet weten over deze revolutionaire multi token Miner, hebben onze partners van Voordeel Avonturier een heel uitgebreid artikel geschreven op basis van eigen onderzoek. Deze kan je hieronder vinden:

Heb je na het lezen van het artikel nog vragen over de M2 Pro Miner, laat een reactie achter of stuur ons een mailtje via admin@heliumnederland.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *