Home » Helium crypto nieuws & statistieken 21 mei

Helium crypto nieuws & statistieken 21 mei

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 575 | 40478
Aantal hotspots 1 dag geleden NL | wereld551 | 39807
Stijging t.o.v. gisteren NL | wereld+24 | +671
HNT Koers op moment van schrijven$15,76
HNT koers vorige update$13,40
Verschil+$2,36 | +17.61%

Helium Hotspots Coverage Map Nederland

Tussen de update van gisteren en vandaag, zijn er maar liefst 24 nieuwe Helium Hotspot miners bijgekomen in Nederland. Daarmee komt het totaal aantal miners op 575. De grootste clusters bevinden zich in de randstad, Eindhoven & Enschede.

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Met 575 hotspots, blijft Nederland op de 7e plaats staan van landen met de meeste Helium Miners.

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Hotspot(s) van de dag

Vandaag nemen we Utrecht onder de loep. Want wat is hier aan de hand? Al meer dan een week staan hier meer hotspots offline dan online. Heeft Utrecht al dagenlang een stroomstoring of is er toch iets anders aan de hand?

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Één gegeven dat direct opvalt, is dat al deze hotspots aangesloten zijn in de avond van 12 mei. Dit suggereert dat al deze miners van dezelfde eigenaar zijn. Wellicht een studentenvereniging die een flinke investering heeft gedaan in toekomstig gratis bier bekostiging van studieboeken?

Normaliter duurt het maximaal 48 uur voordat hotspots hun locatie asserted (bevestigd) hebben, waarna de miner automatisch begint met minen. Deze miners staan echter al bijna 2 weken uit.

Wat er precies aan de hand is, blijft giswerk. Wellicht dat de eigenaar dit bericht leest en toelichting kan geven.

Helium (HNT) koersverwachting update

Na de wilde rit naar beneden op 19 mei, is de HNT koers ondertussen terug geklommen tot ruim 80% van de prijs waar deze stond alvorens de crash van Bitcoin. Als je een van de dapperen was die op de bodem van $8.16 ingeslagen heeft, dan heb je in twee dagen tijd je portefeuille bijna verdubbeld. Zo blijkt maar weer dat het beste moment om in te slaan, het moment is dat iedereen in paniek is.

In het afgelopen uur heeft HNT de 0.708 Fibonacci weerstandslijn na twee keer aantikken eindelijk verbroken. Als het lukt om de 4 uur kaars te sluiten boven dat niveau, zal dat een positief signaal afgeven en gaan we hopelijk binnenkort nieuwe toppen zien.

Wederom zal dit afhangen van wat Bitcoin doet, maar zolang deze ook terugveert omhoog of gelijk blijft, zal dat de vrijheid geven voor altcoins zoals Helium om zelf ‘op avontuur’ te gaan naar nieuwe pieken.

Meer Helium nieuws

Tags:

1 reactie op “Helium crypto nieuws & statistieken 21 mei”

  1. Pingback: Helium crypto nieuws & statistieken 24 mei - Helium Nederland Community

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *