De MatchX M2 Pro Multi Token Miner

M2 Pro miner kopen nederland matchX MXC BTC DHX

De meest populaire 3 in 1 crypto miner van MatchX is nu verkrijgbaar in Nederland!

Start of ga verder met je mining from home avontuur met de MatchX M2 Pro Miner. ’s Werelds populairste 3 in 1 coin miner is nu verkrijgbaar in Nederland. Verdien $BTC, $MXC, $DHX en binnenkort $DOT tegelijk met 1 simpel plug & play apparaat. Mine gegarandeerd €10 – € 12 per dag en verdien de M2 Pro Miner binnen no time terug. Koop de M2 Pro Miner in Nederland of Duitsland en begin binnen enkele dagen al met minen!

Koop de MatchX M2 Pro Miner in Nederland

☑️ Vandaag besteld = volgende werkdag in huis
☑️ Uitstekende Nederlandstalige service
☑️ €2.750 inclusief belastingen, maar begin morgen al met minen

Koop de MatchX M2 Pro Miner in Duitsland

☑️ 2 weken verzendtijd vanaf besteldatum
☑️ Duitse / Engelse ondersteuning
☑️ €2.551 inclusief alle (import) belastingen en verzending

Plug, scan & play

Geen eerdere ervaring met mining vereist. De M2 Pro Miner is ontworpen en geprogrammeerd om automatisch aan de slag te gaan. Beheer de miner met de eenvoudig te gebruiken app die je door de registratie stappen heen loopt. Daarna heb je er geen omkijken meer naar!

Verwaarloosbaar stroomverbruik

Waar Proof of Work miners een enorme hoeveelheid elektriciteit nodig hebben, verbruikt de M2 Pro Miner slechts tussen 3,5 – 6W, ongeveer de hoeveelheid van een gloeilamp. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de stroomrekening.

Positieve beoordelingen & snelle verzending

De snel groeiende MatchX M2 Pro gemeenschap is overweldigend positief over deze revolutionaire miner. Bestel jouw Miner vandaag en ga deze week nog van start.

M2 Pro miner kopen nederland matchX MXC BTC DHX

MatchX M2 Pro Miner opbrengst / winstgevendheid

Hoeveel levert de Match M2 Pro Miner op? Ontdek het hieronder van onafhankelijke bronnen en mede-miners:

OpbrengstURL
$10-14/dagReddit.com
$10-12/dagAmazon.com
$12/dagTwitter.com

Duidelijke whitepaper

Lees alles over de ambities van MatchX en de specificaties van de M2 Pro Miner in de one-pager whitepaper die hier te vinden is.

Europees ontwerp

De MatchX M2 Pro Miner is ontworpen door Duitse ingenieurs en wordt geleverd met onberispelijke Europese kwaliteit, 2 jaar garantie en snelle verzending vanuit lokale magazijnen.

Industriële oplossingen

Optimalisatie van verkeers- en straatverlichting, slim afvalbeheer, verzamelen van sensorgegevens, controle op luchtvervuiling, slim parkeren… om maar een paar toepassingen voor het LPWAN te noemen die de MatchX gateways mogelijk maken.

M2 Pro miner kopen nederland matchX MXC BTC DHX

De MatchX M2 Pro Miner introduceert: Smart City building vanuit huis

Door een M2 Pro Miner te installeren, bouw je mee aan het revolutionaire Low-Power-Wide-Area-Netwerk dat door de MXC Foundation wordt gecreëerd. Dit gratis gedecentraliseerde IoT-netwerk zal voor iedereen beschikbaar worden gesteld.

Bestel de M2 Pro Miner en start je mining avontuur vandaag nog.