Home » Helium crypto nieuws & statistieken 2 juni

Helium crypto nieuws & statistieken 2 juni

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 760 | 48039
Aantal hotspots 2 dagen geleden NL | wereld724 | 46851
Stijging NL | wereld+36 | +1188
HNT Koers op moment van schrijven$15,21
HNT koers vorige update$16,12
Verschil-$0.91 | +5,65%

Helium Hotspots Coverage Map Nederland

Tussen de update van afgelopen maandag en vandaag zijn er 36 nieuwe Helium Hotspot miners bijgekomen in Nederland. Daarmee komt het totaal aantal miners op 760.

Met 760 hotspots heeft Nederland de 7e plaats terugveroverd van Spanje, waar 751 miners online zijn. Met ruim 9 keer zoveel hotspots als de nummer 2 Canada, blijft Amerika op plaats 1 staan met 28.881 hotspots.

Helium hotspot miners Nederland

Hotspot(s) van de dag

Gezien het prachtige weer van de afgelopen dagen, gaan we vandaag tijdens onze digitale rondreis door Helium minenend Nederland richting de kustplaats Scheveningen. Hier zien we een tiental hotspots verspreid over de omgeving.

Helium coverage map Nederland

In het centrum vinden we drie hotspots die heel dicht bij elkaar staan. Wat betekent dit voor hun reward scale en opbrengsten?

Helium coverage map Nederland

De afstand tussen twee hotspots moet minimaal ~350 meter bedragen om elkaars witness te kunnen zijn. Deze drie miners zullen dus tijdens een Proof of Coverage challenge niet elkaars getuigen kunnen zijn en zullen zodoende geen HNT voor elkaar opleveren.

Witness? Proof of Coverage Challenge? Lees hier wat dit precies betekent.

Helium coverage map Nederland
Te zien is dat de 2 hotspots binnen de ~350m radius niet gekoppeld zijn met de hotspot in kwestie.

Gelukkig zijn er voldoende andere hotspots binnen het bereik van de miners die wel als getuigen kunnen dienen. De hierboven geselecteerde miner Broad Wooden Bull, heeft in de 4 dagen dat deze online is al verbinding kunnen leggen met 3 andere hotspots in de omgeving om mee te helpen met Proof of Coverage challenges, beiden als uitgedaagde en als getuige en heeft hiermee al 7,90 HNT gemined. Op maandbasis zal dit zo’n 60 HNT tokens zijn wat op dit moment een bescheiden €739,00 oplevert.

Lees hier de handleiding hoe je geminede HNT kan verkopen.

Helium crypto (HNT) koers analyse update

De afgelopen twee dagen waren relatief rustig voor de cryptovaluta HNT, waarbij de koers binnen de grenzen van $14,70 en $17 bleef. Een periode van hevige koersschommelingen wordt vaak gevolgd door een consolidatiefase, waarbij de koers binnen een bepaald bereik blijft alvorens deze verder gaat met een uitbreek omhoog of omlaag.

HNT kopen Helium crypto
HNT koers grafiek

Een positief signaal is dat de koers voor de tweede keer afgeketst is op het 0.5 Fibonacci steun niveau dat zich bevindt op $14,70. Dit geeft aan dat er veel kooporders klaar stonden op dat niveau, die vervuld werden, waardoor de prijs steeg.

Als het lukt om besluitvaardig door de 0.618 lijn te breken op $16,32 en daarboven te blijven, zal dit niveau een nieuw steun level worden voor toekomstige correcties. Wordt de $14,70 echter gebroken, dan bevindt het volgende steunniveau zich rond de $13,09.

Helium HNT kopen Nederland
Bitcoin koers grafiek

Bitcoin heeft de afgelopen dagen steeds hogere toppen en minder diepe dalen gezien, wat niet alleen positief is voor de grootste cryptomunt, maar ook voor alle andere cryptovaluta die afhankelijk zijn van wat Bitcoin doet.

Ook investeren in HNT? Check de handleiding hieronder en investeer in 4 simpele stappen in Helium Native Tokens.

Meer Helium nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *