Home » LongAP Helium miner kopen? Alles dat je moet weten

LongAP Helium miner kopen? Alles dat je moet weten

LongAP One Pro Helium Miner

Helium miner kopen in Nederland!

Goed nieuws voor Nederlandse Helium miners. Sinds vandaag zijn er eindelijk Helium miners te koop in Nederland! Het Hollandse bedrijf LongAP, dat onderdeel is van HeNet B.V., heeft vandaag om 09:00 de digitale deuren van de online winkel geopend voor bestellingen. Momenteel zijn er twee soorten Helium Miners te vinden op de site.

LongAP One & LongAP Pro Helium Miners

De eerste twee varianten die dit nieuwe verkooppunt bieden zijn de LongAP One en de LongAP Pro. Deze eerste variant beschikt over 1 GHz Quad-Core AMD processor, een Intel LAN en WiFi interfaces, 2 GB geheugen en een betrouwbare MLC SSD. Kortom: meer dan genoeg kracht voor de taken die een Helium miner moet uitvoeren om HNT te minen.

De LongAP Pro is nog in ontwikkeling en en zal geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Meld je aan voor de nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer deze te koop zijn en ontvang de laatste Helium updates direct in je mailbox.


LongAP Helium Miner

Kosten LongAP One Helium Miner

Deze krachtige Helium miner komt wel met een prijskaartje: voor één miner leg je €786,50 neer. Echter leert de ervaring ons dat een goedgeplaatste Helium miner met een antenne upgrade meer dan €3000,00 per maand kan opleveren, zoals deze hotspot uit een recente nieuwsupdate.

Snelle verzending

Het enorme voordeel van de Miners van LongAP is dat de verzendtijd minimaal is omdat de webshop zich in Nederland bevindt. Helaas zitten er op de buitenlandse miners momenteel maanden wachttijd. Wil je dus snel beginnen met minen en wil je daarvoor iets meer betalen, dan is de LongAP One een uitstekende keuze.

LongAP One kopen

Helium miner longap one

De LongAP One is te koop in de webshop van Longap. Wil je een Helium miner, wees er dan snel bij, want als het net zo snel gaat als bij de andere miners, zal ook deze binnen enkele dagen uitverkocht zijn.

Tips voor beginnende Helium Miners

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *