Home » Helium miner & HNT crypto nieuws + koersanalyse | 14 juni

Helium miner & HNT crypto nieuws + koersanalyse | 14 juni

Helium miners & HNT statistieken update

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 922 | 57465
Aantal hotspots vorige update
(6 dagen geleden) NL | wereldwijd
825 | 53041
Stijging NL | wereldwijd+97 | +3650
HNT Koers op moment van schrijven$13.52
HNT koers vorige update$12,23
Verschil+$1.29 +10.54%

Helium Hotspots Coverage Map Nederland

Nederland kleurt elke dag groener dankzij de vele nieuwe Helium Hotspot Miners die online gaan. Sinds de nieuwsupdate van afgelopen week, zijn er bijna 100 miners bijgekomen. Gaat de mijlpaal van 1000 hotspots deze week bereikt worden? Ik zet de taart alvast klaar.

Naast dat de randstad steeds meer miners heeft, zien we nu ook dat in het Oosten en Zuiden van het land er Helium fanatiekelingen zijn.

Helium hotspot miners nieuws crypto HNT

Met 922 hotspots staat Nederland nog steeds op de 7e plaats van landen met de meeste Helium miners. De Verenigde Staten heeft onlangs de grens van 30.000 hotspots verbroken en stijgt snel richting de 40.000.

Helium hotspot miners nieuws crypto HNT

Hotspot(s) van de dag

Vandaag nemen we een kijkje in de plaats die bekend staat om Paleis het Loo, de Apenheul en natuurlijk pretpark Julianatoren: Apeldoorn. Hier vinden we 15 hardwerkende Helium Hotspots die allemaal online staan en vol gas aan het minen zijn. De miners in en rondom het centrum hebben de perfecte locatie ten opzichte van de anderen, door een minimum afstand onderling te hebben van minstens 400 meter. Dit is dus buiten de minimum radius van ~350m, waardoor iedere miner in de omgeving een valide getuigen voor de ander kan zijn tijdens een Proof of Coverage Challenge. Bovendien zorgt deze afstand ervoor dat iedere miner een Reward Scale van 100% heeft.

Het resultaat: de centraal gelegen hotspot Hollow Malachite Pigeon is recentelijk getuigen geweest van 12 nabijgelegen hotspots en heeft met deze en andere miner activiteiten een indrukwekkende 279 HNT tokens gemined in de laatste 30 dagen! Met de huidige koers van $13.52 USD is dat een indrukwekkende $3.772,00 (€3100)!

Helium miner HNT crypto nieuws

Maximaal bereik met een sterkere Helium miner antenne

Hoe kan deze miner zoveel HNT omzetten? Vermoedelijk omdat deze hotspot gebruik maakt van een betere antenne. Door een buitenantenne aan te sluiten op de Helium miner en deze op een dak of mast te plaatsen, vergroot je het bereik en daarmee de opbrengsten van een Helium Hotspot Miner. Deze kan je in Nederland goedkoop kopen bij Ideetron.nl.

Ander voorbeeld?

Je denkt misschien, die hotspot in het midden ligt het meest centraal en levert daarom zoveel op. Dat klopt. Maar zelfs de hotspot linksonderin op de kaart die buiten het bereik van de rest lijkt, maakt toch verbinding met de meeste hotspots in Apeldoorn en zelfs die in Deventer, zo’n 15 km verder. Sinds het online gaan 3 weken geleden, heeft deze miner al 37 tokens gemined. Nu is dat geen 279 zoals het andere voorbeeld, maar 37 tokens is toch zo’n €450 in 3 weken tijd. Daarmee zijn de kosten van de miner binnen een maand al terugverdiend.

HNT helium miner crypto nieuws hotspot
HNT miner kopen helium hotspot

Heb jij (binnenkort) ook een miner? Lees hier alvast de handleiding: geminede HNT verkopen. Want dat kan niet via de Helium App zelf, maar moet via een handelsplatform.

Helium crypto (HNT) koers analyse update

In de vorige update van 8 juni zagen we dat HNT nog bezig was met een dalende lijn, nadat de 0.5 en de 0.382 Fibonacci levels gebroken werden. Mijn verwachting was toen dat deze af zou ketsen op de 0.236 steunlijn ($11.28), wat gelukkig het geval was. Nog geen 4 uur na het aantikken van deze ondergrens, stond de koers alweer 30% hoger. Maar helaas, na twee mislukte pogingen om boven de 0.5 Fibonaccilijn te blijven rond de $14,70, zakte de koers terug richting de 0.382-lijn, waar deze later alsnog doorheen zakte. Echter is er ook goed nieuws.

HNT koersverwachting analyse crypto nieuws
(Klik om te vergroten)

Gelukkig werd de 0.236 lijn die op $11,28 staat niet nogmaals getest, maar stonden er op het $12 niveau al kopers klaar. Wat de afgelopen 24 uur opvalt, is dat het handelsvolume enorm is toegenomen. Dit zijn de groene en rode verticale balken die je ziet boven het paarse vlak. Hoe hoger, hoe meer handels volume. Is dit een teken dat er veel nieuwe investeerders ingestapt zijn? De tijd zal het leren.

Met het doorbreken van de psychologische prijs van $40.000 per Bitcoin, is vandaag het optimisme teruggekeerd in de cryptomarkt en hopen we snel een nieuwe uitbraak te zien van de HNT prijs richting nieuw recordhoogtes!

Het eerste doel is echter om een 4-uurs kaars te sluiten boven de $14.77 dollar, zodat de weer

Wil je ook investeren in HNT? Check hieronder de handleiding.

Meer Helium nieuws

1 reactie op “Helium miner & HNT crypto nieuws + koersanalyse | 14 juni”

  1. Pingback: 1000 Helium Miners in NL, Bitcoin Death Cross & +44% Helium koers in 14 uur? Helium Nieuws Update - Helium Miners Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *