Home » Helium Nieuws #1: 6 mei 2021

Helium Nieuws #1: 6 mei 2021

Helium nieuws

Welkom op HeliumNederland.nl en leuk dat je deze eerste Helium Nieuws Update leest. Op deze site kan je al het nieuws omtrent Helium vinden, geschreven in de Nederlandse taal. Wij speuren voor jou het internet af om al het nieuws te verzamelen die voor jou als miner, investeerder of ontwikkelaar interessant is.

De Helium statistieken update

Aantal hotspots wereldwijd32648
Stijging t.o.v. vorige update(vanaf volgende update)
HNT Koers op moment van schrijven$18,50
Vorige HNT koers(vanaf volgende update)
Verschil(vanaf volgende update)

Wat is Helium (ook al weer?)

Heb je de video gemist, of moet je aan een familielid uitleggen wat het Helium Netwerk precies is, dan is hier de officiële video van Helium waarin ze uitleggen waar het netwerk voor is en hoe bedrijven dit netwerk kunnen gebruiken als alternatief voor WI-FI en zendmasten van telecombedrijven.

Zomer batch van RAK Hotspot Miner v2 uitverkocht

Gisterenmiddag heeft fabrikant Cal-Chip Connected Devices de verzending indicatie van hun hotspot miner ‘RAK Hotspot Miner v2’ aangepast naar ‘Fall 2020‘. De batch die deze zomer verstuurd gaat worden is namelijk compleet uitverkocht. Bestellingen die nu geplaatst worden, worden naar verwachting pas in de herfst verzonden.

Bron: calchipconnect.com

Experimenteren op het Helium Netwerk met Wisblock Kit

Voor bedrijven en particulieren die willen experimenteren met de mogelijkheden van het Helium Netwerk, heeft Helium systems in samenwerking met RAKwireless een Helium Developers Kit uitgebracht. Met deze complete set kan eenieder die potentiële toepassingen wilt uitproberen deze zelfstandig onderzoeken.

De Wisblock Kit is beschikbaar in de RAK Wireless Store en kost $149,00 exclusief verzendkosten en importheffingen.

De Helium Coverage Map

Een handige tool om te inventariseren hoeveel bestaande Helium Hotspots er zijn in jouw omgeving is de officiële Helium Coverage map. Op deze kaart kan je inzoomen op de locatie(s) waar je jou miner(s) wilt opzetten om na te gaan of er al andere miners in jouw omgeving zijn. Een enkele miner zal niet veel opleveren, dus samenwerking is hierbij een pré. Een aantal locaties in de randstad beschikken al over een aantal miners, maar in een hoop steden staan er slechts enkelen tot geen.

Wil je een netwerk starten in een omgeving waar nog geen andere miners zijn? Op het forum kan je een topic starten om andere miners in jouw omgeving samen te brengen om gezamenlijk een miner te bestellen.

HNT (Helium) koers update

Na een mislukte poging gedaan te hebben om de ‘All time high‘ prijs van $21,54 te verslaan, is HNT opnieuw aan een opmars begonnen na het dieptepunt van $16,01 gisterenavond. Op het moment van schrijven is de koers van de crypto weer boven de $18,50 per token aangekomen, om potentieel te beginnen aan een nieuwe poging om een record te zetten en zo de top van 7 april achter zich te laten. Wil je ook investeren in de cryptovaluta Helium (HNT)? Dat kan bij het Nederlandse platform ‘Coinmerce’. Je kan hier een account aanmaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *