Home » Helium & HNT statistieken update van 10 mei

Helium & HNT statistieken update van 10 mei

Helium nieuws
Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 435 | 34169
Aantal hotspots vorige update NL | Wereldn.v.t | 33303
Stijging t.o.v. vorige update NL | Wereldn.v.t | +866
HNT Koers op moment van schrijven$18,64
HNT koers vorige update$17,90
Verschil+$0,74

Het totaal aantal Helium miners wereldwijd is de afgelopen dagen wederom toegenomen met ongeveer 400 hotspot miners per dag. Veel consumenten die maanden geleden hun bestelling al plaatsen, ontvangen nu eindelijk hun hotspot. Ook in Nederland is de dekking langzaam aan het toenemen.

(Klik op de afbeelding om te vergroten). Bron

Met 435 Helium miners, staat Nederland op de 7e plaats wereldwijd met het aantal actieve hotspots. Veruit de meeste hotspots staan in Amerika, wat geen verrassing is omdat het Helium project daar geboren is en het bedrijf daar gevestigd is.

Bron

Helium (HNT) crypto koers update

Precies op het moment van schrijven is HNT bezig met een plotse uitbraak die de prijs per token binnen een uur van nabij de $17,00 naar net boven de $19,50 uit liet stijgen. De vraag is of er nieuwe kopers klaar staan wanneer de top af begint te vlakken en daghandelaren snel hun winst willen pakken van deze plotse schommeling. Als het lukt om de 4-uur kaars te laten sluiten boven de 0.786 fibonacci weerstandslijn, zal dat een positief signaal geven voor kopers die afwachten welke richting de koers op gaat.

Wat zijn jouw verwachtingen voor vandaag? Laat het weten in de comments!

Wat is Helium?

Discussieer mee

Miner Kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *