Home » Bobcat Miner 300 kopen? Pas op: Hier moet je op letten

Bobcat Miner 300 kopen? Pas op: Hier moet je op letten

Bobat miner 300 kopen

De Bobcat miner 300 is een van de beste Helium Miners op de markt. Met een verbeterde 4 dbi antenne, reikt deze verder dan de concurrenten met een lager dbi en dankzij de quad-core processor is deze uitermate snel en betrouwbaar. Met de meegeleverde app die regelmatig geupdate wordt, is de Helium Miner in te stellen en te monitoren. Ook in Nederland staan er al een hoop Bobcat Helium miners en komen er dagelijks veel bij. In dit artikel bespreken we alles dat je moet weten als je een Bobcat Miner gaat kopen.

Bobcat Miner 300 kopen

De Bobcat Helium Hotspot Miner is te bestellen via de onderstaande knop. Belangrijk is dat je de juiste variant besteld: de EUROPE versie. Dit omdat Amerika gebruik maakt van andere radiogolven frequenties. Kies je de verkeerde, zal deze niet werken (in Nederland).

Bestellingen kunnen alleen betaald kunnen worden via USDC. In de onderstaande video handleiding wordt het gehele bestelproces stap voor stap in het Nederlands uitgelegd.

Bestel handleiding Bobcat Miner 300

Bobcat Miner 300 outdoor enclosure Kit (buiten behuizing)

Wil je jouw Bobcat miner 300 buiten plaatsen om zo een beter bereik te hebben en meer HNT te verdienen? Bestel dan de Outdoor Enclosure Kit om je miner te beschermen tegen de elementen. Alles dat je nodig hebt (behalve de miner zelf) is inclusief. Deze kan besteld worden via de RAK webshop.

Bobcat Helium Miner kopen in Nederland

Helaas is de Bobcat Miner 300 niet verkrijgbaar in Nederland. De enige officiële verkopende partij van Bobcat Miners is de fabrikant zelf. Pas daarom goed op voor webshops die claimen ze sneller te kunnen leveren. Vaak rekenen zij de hoofdprijs of is er sprake van dropshipping.

Helium Miner kopen op marktplaats – Pas op

Denk je er aan om een Helium Miner zoals de Bobcat Miner 300 te kopen op marktplaats? Wees dan ook uitermate voorzichtig. Wij hebben meerdere verhalen gelezen van kopers die duizenden euro’s vragen voor een hotspot en vervolgens er met het geld vandoor gaan.

Een ander sketchy verhaal dat veel voorkomt zijn verkopers die hun ”plaats in de wachtrij” verkopen. Zij hebben de miner nog niet ontvangen, maar willen hun bestelling aan jou verkopen voor honderden of soms duizend euro extra.

Staan er ook betrouwbare verkopers van Helium Miners op Marktplaats? Een enkeling zal inderdaad een legitieme advertentie hebben. Neem deze tips in acht als je een Helium Hotspot via Marktplaats gaat kopen:

  • Spreek af bij de verkoper thuis. Mocht er achteraf iets mis zijn, kan je nog langs gaan.
  • Ga samen of laat iemand weten waar je heen gaat
  • Denk heel goed na als de verkoper de Helium Miner per post wilt opsturen en pas ná dat jij betaalt hebt.
  • Als een aanbieding te mooi is om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook.

Wil je zonder risico een Bobcat Miner 300 kopen? Bestel dan in de officiele webshop. De levering zal wat langer duren, maar je bent verzekerd van de officiële partij te kopen en komt ook in aanmerking voor garantie en het retourbeleid.

Bobcat Miner 300 retour, geld terug & garantie

Op de website van Bobcat staat op de ‘returns and refunds‘ pagina de volgende mededeling, vertaald naar Nederlands:

  • Aankopen gedaan via Crypto kunnen niet geannuleerd of terugbetaald worden.
  • Aankopen gedaan via Paypal of per bank kunnen terugbetaald worden als de bestelling voor 5 mei is geplaatst. Ook kunnen Miners geretourneerd worden binnen 15 dagen na ontvangst. Bobcat is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren.
  • Als de Bobcat Miner 300 kapot aankomt, kan de klant een vervangende miner aanvragen of het aankoopbedrag terug krijgen.
  • Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product in de staat zijn zoals deze ontvangen is. Ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking. Je zal ook het aankoopbewijs op moeten sturen.
  • Om een terugbetaling te ontvangen of een vervangende Miner wanneer een kapotte ontvangen is, stuur dan een email naar customer@bobcatminer.com (Wel je mail in het Engels sturen). Zodra ze de geretourneerde Miner ontvangen en geinspecteerd hebben, zullen ze, afhankelijk van je wens, laten weten of je je geld terug krijgt of een nieuwe opgestuurd krijgt.

Bobcat Miner 300 antenne vervangen

Ook al is een 4 dbi antenne een van de betere standaard antennes, zal een 6.5 dbi buitenantenne een veel grotere bereik en dus resultaat opleveren. Hoe groter het bereik van de Bobcat Miner, hoe meer contact deze kan leggen met andere Miners in de omgeving voor ‘Proof of Coverage Challenges’ en het verzenden van data naar het Helium Netwerk.

In de Nederlandse webshop Ideetron, kan je een 6.5 dbi antenne bestellen. Plaats de antenne op je (schuur)dak en verbind deze middels een coax kabel met jouw miner.

2 reacties op “Bobcat Miner 300 kopen? Pas op: Hier moet je op letten”

  1. Goedendag ik heb een week geleden 2 Bobcat miner besteld via Coinbase in usd coin de bestelling was niet goed ivm te veel of te weinig overgemaakt kunnen jullie me misschien helpen Mvg Niels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *