Home » Helium hotspot miners & HNT crypto nieuws – 3 juni

Helium hotspot miners & HNT crypto nieuws – 3 juni

Helium miners & HNT statistieken update

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 773 | 49391
Aantal hotspots gisteren NL | wereldwijd760 | 48039
Stijging NL | wereldwijd+13 | +1352
HNT Koers op moment van schrijven$15,58
HNT koers vorige update$15,37
Verschil+$0.21 | +1,36%

Helium Hotspots Coverage Map Nederland

Gisteren zijn er 13 nieuwe Helium Hotspot stekkers in Nederlandse stopcontacten gestoken, waardoor het totaal aantal helium miners in Nederland op 773 stuks komt.

Helium Hotspot miner HNT crypto nieuws Nederland

Met 773 actieve hotspots staat Nederland nog steeds op de 7e plaats van landen met de meeste Helium miners.

Helium Hotspot miner HNT crypto nieuws Nederland

Hotspot(s) van de dag

Vandaag zijn we op bezoek in de kaasstad Alkmaar! Hier zien we dat de aanwezige Helium hotspots op een ideale afstand bij elkaar verwijderd zijn. De twee dichtstbijzijnde staan ~360 meter bij elkaar vandaan, wat net buiten de ~350 meter radius is, waarbinnen hotspots elkaar niet kunnen getuigen tijdens een Proof of Coverage Challenge. Ook zal deze afstand er voor zorgen dat ze elkaars reward scale niet negatief beïnvloeden. Alle helium hotspot miners hebben dan ook een reward scale van 1.0 (100%).

Getuigen? Proof of Coverage Challenge? Lees hier wat dit precies betekent.

Helium Hotspot miner HNT crypto nieuws Nederland

Het gevolg is dan ook dat de hotspots in deze fraaie oude stad samen een flinke hoeveelheid HNT aan het omzetten zijn. Met kop en schouder steekt Massive Pine Whale boven de rest uit met een denderende 272 geminede tokens in de laatste 30 dagen! Een snel rekensommetje vertelt ons dat deze miner met de HNT koers van vandaag maarliefst €4180,00 gemined heeft voor de gelukkige eigenaar.

Helium Hotspot miner HNT crypto nieuws Nederland

Ook de andere nabij gelegen hotspots doen het goed. Bitter Honey Gecko staat pas iets meer dan een week online en heeft al 29 HNT (€360,00) opgeleverd via Proof of Coverage challenges. Zo is die miner snel terugverdiend.

Heb jij (binnenkort) ook een miner? Lees hier alvast de handleiding: geminede HNT verkopen. Want dat kan niet via de Helium App zelf, maar moet via een handelsplatform.

Helium Hotspot miner HNT crypto nieuws Nederland

Helium crypto (HNT) koers analyse update

Vandaag was geen spannende dag voor de Helium Native Token (HNT). Al een paar dagen schommelt de koers tussen de 0.618 en 0.5 Fibonacci niveaus, gemeten van de top op 7 april tot de bodem op 19 mei. Zoals gisteren besproken, wordt een periode van hevige schommelingen vaak gevolgd door een die wat rustiger is, alvorens deze een nieuwe flinke stap maakt, hopelijk omhoog.

Helium Hotspot miner HNT crypto nieuws Nederland

Met het oog op de Helium Beloning Halvering, is het mijn persoonlijke verwachting dat de prijs in de aanloop naar dit moment zal stijgen, maar zodra het plaatsvindt zal dalen. Bitcoin heeft al 3 keer een halvering van de mining beloning gezien. De laatste keer was op 11 mei 2020. Wat we toen zagen is dat in de weken die eraan vooraf gingen de prijs steeg van $6.500 naar $10.000, om vervolgens 4 dagen voor de halvering 20% van de prijs te verliezen.

Helium Hotspot miner HNT crypto nieuws Nederland

Op de lange termijn is dit echter wel positief voor de prijs geweest. Doordat er steeds minder nieuwe Bitcoins bij zijn gekomen, heeft door deze schaarste de prijs zoals we weten nieuwe records gezet.

Of dit bij HNT ook zo zal zijn, weet niemand, maar als we het patroon aanhouden van Bitcoin, die sinds de halvering minstens *6 gegaan is, zou dat een koers van om en nabij $100 zijn per HNT.

Wil je ook investeren in HNT? Check hieronder de handleiding.

Meer Helium nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *