Home » Helium hotspot miner shipping en taxes kosten uitgelegd

Helium hotspot miner shipping en taxes kosten uitgelegd

Hoe zit het eigenlijk met belastingen bij het bestellen van een Helium miner?

Bij het bestellen van producten buiten de EU met een waarde van boven de €150,00, dien je BTW en eventuele invoerrechten te betalen. Zo ook voor Helium Hotspot Miners die besteld worden in het buitenland zoals die van Cal-Chip. Wat zit er precies bij deze ‘Shipping’ en ‘Taxes’ kosten inbegrepen?

Helium hotspot miner belasting tax shipping RAK v2

Subtotal

Het subtotal bedrag geeft het bruto bedrag aan exclusief BTW en invoerrechten, maar na aftrek van eventuele korting. (In dit geval de korting dankzij coupon ‘VOORDEEL’.)

Shipping

De shipping kosten zijn de verzendkosten die je moet betalen voor het opsturen van het pakket. Hierin zijn de kosten verwerkt van het inpakken, vervoeren en afleveren, maar ook administratiekosten die het vervoersbedrijf maakt voor het aangeven van jouw pakket bij de douane. Aangezien de verzendkosten per bestelling berekend worden, ben je iets goedkoper uit als je meerdere miners in één order plaatst.

Taxes

Taxes zijn belastingen die van toepassing zijn op geïmporteerde producten uit het buitenland. In dit geval gaat dat om het Nederlandse 21% BTW tarief dat naar de belastingdienst gaat. In Nederland betaal je over alle ‘luxe’ producten 21% belasting, en het zou dus oneerlijk zijn als je een product uit het buitenland voor dezelfde bruto prijs kunt bestellen zonder dat er belasting over betaald hoeft te worden.

Stel dat je een product uit buiten de EU bestelt, waarbij de webshop niet BTW in rekening brengt, zal je deze bij de bezorging van je pakket aan de deur alsnog moeten betalen.

Total

Het eindtotaal is te zien in het total veld. Dit is het bedrag dat je afrekent met je creditcard. Één Helium Hotspot miner exclusief waterdichte behuizing voor buitengebruik kost $556,62. Omgerekend is dat ongeveer €457,00.

Discussieer mee

Miner Kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *