Home » Helium & HNT statistieken update 18 mei

Helium & HNT statistieken update 18 mei

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 526 | 38445
Aantal hotspots vorige update NL | Wereld521 | 37949
Stijging t.o.v. vorige update NL | Wereld+5 | +229
HNT Koers op moment van schrijven$15,13
HNT koers vorige update$13,97
Verschil+$1,16

Helium Coverage Map Nederland

Tussen de update van gisteren en vandaag, zijn er 5 nieuwe Helium Hotspot miners toegevoegd aan het netwerk in Nederland. Daarmee komen we op een totaal van 521 miners in het land van Maas en Waal.

Helium crypto nieuws helium hotspot miner

Vandaag zoeken we het hogerop en nemen we een kijkje in het mooie Groningen. Daar staan 8 Helium miners die dermate ver uit elkaar staan, dat de Reward Scale van alle miners 100% is. Uitstekend! Zo kan iedere hotspot optimaal gebruik maken van de anderen en zodoende de maximale beloning ontvangen voor het witnessen van een challengee.

Helium crypto nieuws helium hotspot miner

Een punt van aandacht voor de eigenaar van hotspot Brilliant Emerald Salamander is dat deze momenteel de status relayed heeft. Een Hotspot die relayed wordt, is zelf niet verbonden met het internet. Dat kan zijn omdat in de router de juiste poort niet open staat (44158) of omdat er een storing is van de internet provider.

Alle data die nu verwerkt en verzonden wordt naar deze hotspot, verloopt via een nabij gelegen hotspot naar het Helium netwerk. Dit zal de beloning van de ‘relayde’ hotspot negatief beïnvloeden.

Nederland blijft op de 7e plaats staan in de lijst met aantal miners per land, met een totaal aantal van 526 hotspots.

Helium crypto nieuws helium hotspot miner

Helium (HNT) crypto koers update

Vandaag kijken we vanuit een macro perspectief naar de koers van HNT. Iedere kaars in de onderstaande grafiek representeert één hele dag. Na de top van begin april, waar de prijs $21,54 aantikte, zien we dat er begin mei een tweede top geweest die bijna net zo ver kwam als een maand daarvoor.

Beiden tops werden gevolgd door een periode van dalingen, met een bodem op $9.23 halverwege de maand april. Een positief signaal is dat de bodem na de tweede top minder diep was dan de eerste. Als dit de voorlopige bodem is, dan zouden we binnenkort mogelijk weer een nieuwe poging kunnen zien om de top van $21,54 te verbreken.

Maar voor het zover is, moet eerst de toppenlijn verbroken worden. Het verhaal zal ook grotendeels verteld worden door Bitcoin, die de meeste altcoins nog stevig in zijn greep houdt. Toch zien we dat veel niet-Bitcoin munten de laatste tijd zelfstandig zijn gaan stijgen, los van de richting BTC. Zou Helium de volgende zijn?

Helium crypto nieuws helium hotspot miner

Wat is Helium?

Discussieer mee

Miner Kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *