Home » Helium & HNT statistieken update 14 mei

Helium & HNT statistieken update 14 mei

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 504 | 37014
Aantal hotspots vorige update NL | Wereld502 | 36568
Stijging t.o.v. vorige update NL | Wereld+2 | +446
HNT Koers op moment van schrijven$15,29
HNT koers vorige update$14,92
Verschil+$0,37

Helium Coverage Map Nederland

De afgelopen dag zijn er slechts 2 nieuwe hotspots bijgekomen in the Netherlands. Wat wel opvalt vandaag, is dat er een hoop offline hotspots in de omgeving Utrecht staan. Kijkende naar de kaart van gisteren, lijken dit allemaal nieuwe hotspots, waarvoor de locatie nog asserted (bepaald) moet worden door het netwerk. Dit kan enkele dagen duren, maar daarna zijn ook deze miners klaar om het netwerk te versterken.

helium coverage map nederland

Nederland blijft op de 7e plaats met een totaal aantal van 504 hotspots.

helium miners nederland

Helium (HNT) crypto koers update

Na een paar rode dagen, mede door de aankondiging van Tesla, lijkt de Helium koers een bodem te hebben gevonden op de .0382 Fibonacci steunlijn. Op het moment van schrijven is de token bezig met een uitbraak boven het 0.5 weerstandsniveau, welke hopelijk later een steunniveau wordt om als platform te dienen voor verdere stijgingen.

HNT koers verwachting

Zoals gisteren besproken, is de dominantie van bitcoin nog steeds aan het dalen, wat een gunstig teken is voor altcoins zoals Helium. Een zwakkere Bitcoin heeft in het verleden geleid tot de loskoppeling van niet-Bitcoin munten t.o.v. Bitcoin, om vervolgens nieuwe hoogterecords te zetten.

Wat je dan ziet, is dat beleggers uitstappen uit Bitcoin, en het geld dat vrij komt investeren in andere munten waarvan de prijs nog relatief laag is, waardoor de waarde van die munt(en) plots beginnen te stijgen.

Wat is Helium?

Discussieer mee

Miner Kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *