Home » Helium crypto nieuws & statistieken 31 mei

Helium crypto nieuws & statistieken 31 mei

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 724| 46851
Aantal hotspots 5 dagen geleden NL | wereld626| 43227
Stijging NL | wereld+98 | +3624
HNT Koers op moment van schrijven$16,12
HNT koers vorige update$14,89
Verschil+$1,23 | +8,26%

Helium Hotspots Coverage Map Nederland

Tussen de update van afgelopen woensdag en vandaag, zijn er 98 nieuwe Helium Hotspot miners bijgekomen in Nederland. Daarmee komt het totaal aantal miners op 724.

Helium hotspot miners nederland

Met 724 hotspots staat Nederland op de 8e plaats van landen met de meeste Helium Hotspots. Spanje heeft ons de afgelopen dagen ingehaald en staat nu op 745 miners.

HNT helium crypto miners

Hotspot(s) van de dag

Vandaag kijken we naar een drietal Helium Hotspot miners in het plaatsje Rijssen, want hier is iets bijzonders aan de hand. Deze drie hotspots staan op iets meer dan een kilometer bij elkaar vandaan zoals hieronder uitgemeten. Aangezien ze niet binnen elkaars ~350 meter radius bevinden, kunnen ze elkaars witness zijn bij een Proof of Coverage challenge. Bovendien is hun reward scale de volle 100%.

Witness? Proof of Coverage Challenge? Lees hier wat dit precies betekent.

HNT miner kopen

Echter zien we in de afbeelding hieronder dat alleen de linker en de bovenste hotspot met elkaar communiceren en elkaars transacties getuigen tijdens POC challenges. Hotspots worden, afhankelijk van het merk, standaard uitgerust met een 2.3 of 3 dBi antenne. Dit zou voldoende moeten zijn om 2-3 kilometer te overbruggen.

Helium hotspot coverage map Nederland

Waarom lukt het deze hotspot desondanks de kleine afstand niet om te communiceren met zijn buurhotspots? Het zou kunnen zijn dat de miner binnen in de meterkast staat in plaats van het raam. De beste locatie voor een miner is in het raam indien deze binnen geplaatst wordt, maar buiten op het dak is vele malen beter in combinatie met een externe antenne. Zo kunnen de radiogolven die het kastje uitzend zo ver mogelijk reiken zonder af te ketsen op obstakels zoals gebouwen en bomen.

Een handige tool om de beste locatie te vinden is HotspotRF. Check hier hoe je dé spot kan vinden die jou het meeste HNT gaat opleveren.

Van deze drie hotspots doet nieuwkomer Acidic Eggshell Eagle (de bovenste) het beste, met 40 geminede HNT tokens in slechts 25 dagen. Lees hier de handleiding hoe je geminede HNT kan verkopen.

Helium (HNT) koersverwachting update

Sinds de vorige update van afgelopen woensdag zijn er een hoop grote schommelingen geweest in de HNT koers en is er een nieuwe all time high gezet!

Waar de koers bij de vorige update schommelde rond de $15,00, zagen we vrijdag de 28e binnen 24 uur de koers oplopen tot $19,88, om vervolgens zes uur later een dieptepunt van $14,98 te bereiken, waarna de koers gelanceerd werd naar $23,87. Ofwel, een daling van 24,66% gevolgd door een stijging van 59,35% naar een nieuwe top.

HNT koersverwachting Helium verwachting

Sindsdien is de koers teruggezakt naar het $15-$17 niveau, maar is wel bevestigd dat de vorige top van HNT niet onverslaanbaar was. Of dit record ook weer gebroken gaat worden, zal deels afhangen van Bitcoin. Deze heeft namelijk nog steeds een sterke invloed op de andere cryptovaluta en de ervaring leert dat altcoins meestal alleen nieuwe toppen maken wanneer de koers van Bitcoin ook stijgt of stabiel blijft.

Wil je investeren in HNT? Of je geminede tokens verkopen? Dat kan eenvoudig via Binance. De knop hieronder brengt je naar het artikel waarin uitgelegd wordt hoe je in een paar stappen HNT kan kopen en verkopen. Ga jij ook 59,35% pakken op 1 dag?

Meer Helium nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *