Home » Helium crypto nieuws & statistieken 26 mei

Helium crypto nieuws & statistieken 26 mei

Aantal hotspots Nederland | wereldwijd 626 | 43227
Aantal hotspots 2 dagen geleden NL | wereld594 | 41513
Stijging NL | wereld+32 | +1714
HNT Koers op moment van schrijven$14,89
HNT koers vorige update$14,50
Verschil+$0,39 | +7,08%

Helium Hotspots Coverage Map Nederland

Tussen de update van maandag en vandaag, zijn er maarliefst 32 nieuwe Helium Hotspot miners bijgekomen in Nederland. Daarmee komt het totaal aantal miners op 626.

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Met 626 hotspots, blijft Nederland op de 7e plaats staan van landen met de meeste Helium Miners. Echter komt Italië nu wel heel dichtbij met 622 miners en ook Spanje heeft een enorme groei gezien de afgelopen weken van het aantal hotspots in dat land. Amerika blijft echter met kop en schouders de nummer 1, wat logisch is aangezien Helium Inc. een Amerikaans bedrijf is.

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Hotspot(s) van de dag

Onze virtuele rondreis door Nederland brengt ons vandaag in het plaatsje Hellevoetsluis. Hier heeft 1 op de 20.000 Hellevoetsluizenaren(?) een Helium Hotspot miner in of op zijn of haar woning staan. Bonuspunten als je kan raden hoeveel inwoners Hellevoetsluis heeft.

Een veelgehoorde vraag is of het rendabel is een Helium miner te kopen als er bijna geen andere hotspots in de buurt zijn. We gaan daarom kijken naar wat deze 2 miners de afgelopen tijd gedaan hebben en opgeleverd hebben.

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Suave Sand Deer (links)

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Proper Sand Woodpecker (rechts)

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Ondanks dat ze geen andere witnesses (getuigen) hebben dan elkaar, hebben deze miners toch de afgelopen 30 dagen 22,63 en 34,54 HNT gemined voor hun eigenaren. Omgerekend met de huidige koers, hebben we het over €274,00 en €430,00 in slechts 30 dagen tijd. Natuurlijk moeten de geminede HNT tokens wel eerst omgezet worden in Euro’s. Lees hier de handleiding hoe je HNT kan verkopen.

Doordat het aantal witnesses per miner minder is dan 4, krijgen beiden hotspots de volle 100% beloning voor het getuigen van de ander tijdens een Proof of Coverage challenge. Dit is mede doordat ze op de juiste afstand bij elkaar vandaan staan (minimaal ~350 meter). Zouden ze dichter bij elkaar gestaan hebben, zouden ze geen valide witness voor elkaar kunnen zijn.

Witness? Proof of Coverage Challenge? Lees hier wat dit precies betekent.

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

De ene keer levert dit 0,05 HNT op, maar soms ook 2,24 zoals hierboven te zien.

Samenwerking loont. Zo zie je in de 30 dagen statistieken dat aan het begin van de maand Suave Sand Deer nog de enige hotspot in de omgeving was, maar sinds Proper Sand Woodpecker online gegaan is, is de omzet van Suave Sander Deer flink gaan stijgen.

Locatie is daarom belangrijk. Check hier hoe je de beste locatie voor jouw miner kan vinden.

Helium (HNT) koersverwachting update

Na de twee grote correcties van de afgelopen week, is de koers van HNT weer rustig aan het opkrabbelen naar het oude niveau. Wat opvalt is dat er rond de $14,83 en $14,87 een dubbele weerstandslijn loopt waar de koers sinds 24 mei meerdere keren op afgewezen is.

Helium crypto nieuws Nederland HNT hotspot miner

Als het lukt om hier slagvaardig bovenuit te komen en te blijven, zal dat waarschijnlijk een sterk steunniveau worden voor toekomstige correcties. Bitcoin zit al een aantal dagen in een stijgende lijn en is al 33% teruggekomen van de crash een aantal dagen geleden toen de $30.000 aangetikt werd. Als Bitcoin blijft klimmen of gelijk blijft, zal dit ook een positief effect hebben op de altcoins zoals Helium.

Als het lukt om de de af te sluiten boven de $40.000, zal dat een positief signaal afgeven dat het einde van Bitcoin nog niet in zicht is.

Wil je investeren in HNT? Check hier de compacte maar duidelijke handleiding.

Meer Helium nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *