Home » Discovery mode voor Helium Hotspot Miners eindelijk live !

Discovery mode voor Helium Hotspot Miners eindelijk live !

Helium discovery mode app HNT Crypto

Goed nieuws voor Helium Hotspot eigenaren. Discovery Mode is uitgebracht voor de officiƫle Helium App. Hiermee kunnen bezitters van miners de meest brandende vragen zelf beantwoorden, zoals: Wat is het bereik van mijn Helium miner? Wordt mijn Helium hotspot gevonden? Kan mijn hotspot ge-witnessed worden?

Bron

Helium Hotspot Discovery Mode

Met de nieuwe functie in de Helium App, kan je zelf ontdekken welke hotspots in je omgeving kunnen communiceren met jouw Helium miner. Zo kan je snel en eenvoudig een aantal belangrijke gegevens testen zoals:

  • Welke locatie het beste is voor jouw miner, door op verschillende adressen een test uit te voeren.
  • Welke antenne het beste bereik biedt, door verschillende antennes te proberen.
  • Of het waard is de hotspot buiten te installeren, in plaats van binnen.
Bron

Hoe werkt Discovery Mode?

Door in de applicatie te navigeren naar Discovery Mode en deze te activeren, wordt er door de hotspot een klein radiosignaal pakketje uitgezonden in alle richtingen.

Een aantal minuten later, zal de hotspot visueel via een kaart aangeven welke hotspots er geantwoord hebben. Zo kan je letterlijk in kaart brengen welke hotspots er binnen het bereik vallen.

De resultaten worden bewaard, zodat je die later kan vergelijken met met andere experimenten. Heb je de sweet spot gevonden voor jouw miner, dan kan je die daar definitief installeren en beginnen met minen!

Wordt jouw hotspot gebruikt voor een discovery mode sessie van een andere miner, dan ontvang jij daar HNT voor omdat jouw miner de rol van Data Transfer vervuld.

Bron

Goed om te weten

  • Het gebruik van de nieuwe functie is volledig gratis, maar heeft een limiet van 5 sessies per dag om ‘spam’ op het netwerk te voorkomen en het oneindig pingen van je eigen hotspots om HNT te verdienen via data transfer.
  • Je kan alleen een discovery uitvoeren op je eigen Helium hotspot miner.
  • Discovery mode werkt niet op hotspots die relayed zijn, nog aan het synchroniseren zijn of uit staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *